De beste gediplomeerde basdocenten.

Door de brede theoretische en praktische kennis en ervaringen van de docenten van de Basgitaarles Tilburg zijn zij in staat iedere cursist te ondersteunen in het behalen van zijn of haar muzikale doelen. Je leert niet alleen jouw favoriete songs spelen, maar ook de theorie die achter deze songs schuil gaat. Van het leren van TABS en eventueel het notenschrift tot de verschillende technieken die jouw favoriete genre kent, het komt allemaal aan bod. Of je nu een beginnende of juist een gevorderde bassist bent, bij de Basgitaarles Tilburg ben je op de juiste plaats voor het ontwikkelen van jouw talent.

Van Jazz tot Pop. Leren in jouw favoriete genre.

Of je nu Jazz of juist Pop wilt leren spelen, de cursist staat bij de Basgitaarles Tilburg centraal. Samen met jouw docent ontleed je jouw favoriete songs en leer je de technieken en theorie die schuil gaat achter deze songs. Op deze wijze behaal jij in ‘no time’ jouw muzikale doelen en door de snelle progressie die je in jouw lessen maakt blijf je gemotiveerd om steeds deze doelen verder uit te breiden. Volg vandaag nog een gratis proefles en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde basdocenten.

10 % groepskorting. Meteen beginnen.

Je kunt bij de Basgitaarles Tilburg direct van start. Schrijf jij je samen in met bijvoorbeeld een vriend, vriendin, familielid of collega dan ontvangen jullie beide 10% korting per les zolang jullie cursist zijn. Schrijf jij je alleen in maar wil je tóch in groepsverband les krijgen, dan stellen wij de beste groep of duo voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Basgitaarles Tilburg en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde basdocenten.

Volg een gratis proefles