De beste gediplomeerde docenten.

Met de opkomt van de computer is het produceren van muziek veel toegankelijker geworden. Waar vroeger peperdure studio’s voor nodig waren, is nu vrijwel alles met software en plugins te reproduceren. Onze gediplomeerde docenten zijn zelf uitvoerend actief als songwriter en producer waardoor zij jou zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen in het ontwikkelen van jouw talenten. Het is niet noodzakelijk om een instrument te kunnen spelen om te leren produceren, wél ga je samen met jouw docent op zoek naar hoe jij een song kunt schrijven en produceren en ontleed je jouw favoriete songs.

Van DAW's tot songwriting, van Dance tot Urban.

Van songwriting tot DAW’s. Alles komt aan bod bij de Cursus produceren Tilburg. Niet alleen leer je alles over hoe een hitsong precies in elkaar zit en de theorie achter het schrijven van jouw eigen songs. Maar leer je ook omgaan met de verschillende muziekproductie software, plugins en hardware. Of je nu Dance, Hiphop of Urban wilt schrijven en produceren, bij de cursus produceren Tilburg ben je op de juiste plek voor het ontwikkelen van jouw talent.

10 % groepskorting. Meteen beginnen.

Je kunt bij de Cursus produceren Tilburg direct van start. Schrijf jij je samen in met bijvoorbeeld een vriend, vriendin, familielid of collega dan ontvangen jullie beide 10% korting per les zolang jullie cursist zijn. Schrijf jij je alleen in maar wil je tóch in groepsverband les krijgen, dan stellen wij de beste groep of duo voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Cursus produceren Tilburg en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles