De beste DJ docenten.

De docenten van DJ School Tilburg weten hoe het is om voor groot publiek te staan en hebben de nodige theoretische en praktische kennis en ervaringen opgedaan om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in jouw ontwikkeling als DJ. Met dit als onderbouwing weten onze docenten elke leerling te pushen om zijn of haar muzikale ambities waar te maken. Ongeacht welke stijl jij wilt leren draaien, van EDM tot Urban en van Techno tot Hip Hop, er is altijd een docent die jouw kan helpen om jouw muzikale dromen waar te maken.

Van alle functies van de decks en mixer tot het uitwerken van jouw performance.

Als DJ moet jij meester worden van je apparatuur. Je moet begrijpen wat elke knop en functie doet om zo alles uit je mixer en decks te halen. Je apparatuur is er tenslotte om je creativiteit tot uiting te brengen. Je leert van onze docenten, die alle facetten van het draaien beheersen en met hun kennis van het vak, jouw de essentiële basis skills leren , om vervolgens deze vaardigheden uit te diepen met complexere skills. Op deze wijze leer je bij de DJ School Tilburg in ‘no time’ de vetste sets in elkaar te zetten. Volg een gratis proefles en laat je adviseren door een van onze DJ docenten.

10 % groepskorting. Meteen beginnen.

Je kunt bij de DJ School Tilburg direct van start. Schrijf jij je samen in met bijvoorbeeld een vriend, vriendin, familielid of collega dan ontvangen jullie beide 10% korting per les zolang jullie cursist zijn. Schrijf jij je alleen in maar wil je tóch in groepsverband les krijgen, dan stellen wij de beste groep of duo voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de DJ School Tilburg en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde DJ docenten.

Volg een gratis proefles