Dé plek voor het ontwikkelen van jouw drumskills.

De basis van elk song is de beat. Ritme is in alle genres de absolute fundering. Een drummer vervult hierdoor binnen een band of andere formaties misschien wel de belangrijke positie. Of je nu een beginnende drummer of juist een professional bent, bij de Drumles Tilburg ondersteunen wij jou in het behalen van jouw muzikale doelen. Je ontwikkelt niet alleen jouw skills en vaardigheden, maar leert ook het notenschrift voor drummers, en natuurlijk jouw favoriete songs mee te spelen.

De beste gediplomeerde drumdocenten.

Je krijgt bij de Drumles Tilburg uitsluitend les van de beste gediplomeerde drumdocenten, die hun praktische en theoretische kennis inzetten om jou te begeleiden en te helpen om zo jouw muzikale doelen te behalen. Je leert het meeste uit dit veelzijdig instrument te halen. Niveau en leeftijd zijn niet van belang, de docenten van de Drumles Tilburg weten wat elke leerling nodig heeft en gaan samen met jou op zoek naar het beste in jezelf en jouw talenten.

Ontwikkel jouw talenten in jouw favoriete genre.

Drumbeats komen in alle soorten en maten. Elke genre heeft zo zijn eigen karakteristieke elementen en toepassingen. De docenten van de Muziekschool Tilburg zijn breed opgeleid en kunnen jou in vrijwel ieder genre ondersteunen. Ongeacht of je een beginner bent of jij je graag verder wilt specialiseren, onze docenten weten jou altijd op de beste manier te begeleiden en het beste uit iedere cursist en zijn of haar talenten te halen. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ontdek de wereld van een drummer.

Ook buiten het leslokaal.

Wij vinden het belangrijk dat jij je ook ontwikkelt buiten het leslokaal. Wij ondersteunen en begeleiden je dan ook buiten de les. Zo organiseren wij meerdere performances en activiteiten zodat jij je kunt ontwikkelen tot een podiumbeest.

10 % groepskorting. Meteen beginnen.

Je kunt bij de Muziekschool Tilburg direct van start. Schrijf jij je samen in met bijvoorbeeld een vriend, vriendin, familielid of collega dan ontvangen jullie beide 10% korting per les zolang jullie cursist zijn. Schrijf jij je alleen in maar wil je tóch in groepsverband les krijgen, dan stellen wij de beste groep of duo voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde drumdocenten.

Volg een gratis proefles