Dé plek voor het ontwikkelen van jouw talent.

Of je nu een beginner of juist een professionele gitarist bent, bij de Muziekschool Tilburg ben je op je juiste plaats voor het ontwikkelen van jouw gitaarskills. Samen met een van onze gediplomeerde gitaardocenten haal jij het beste uit jouw talenten, en behaal je in no time jouw muzikale doelen. Met een lesmethode die is aangepast aan de muzikale wensen van de cursist, kunnen wij je zo optimaal mogelijk ondersteunen.

De beste gediplomeerde gitaardocenten.

Bij de Muziekschool Tilburg krijgen onze cursisten uitsluitend gitaarles van de beste gediplomeerde docenten. Docenten die hun brede theoretische en praktische kennis inzetten om jou te helpen jouw muzikale doelen zo snel mogelijk te behalen. Zo leer je bijvoorbeeld niet alleen jouw favoriete songs te spelen, maar besteden wij ook veel aandacht aan de theoretische onderbouwing van deze songs.

Van Pop tot Jazz, leer jouw favoriete songs.

De gitaar is een essentieel onderdeel in talloze genres. Binnen vrijwel elk muziekgenre is een gitaar te vinden. Of je nu van jazz, metal of pop houdt. Naast de vele overeenkomsten kent elk genre zijn eigen individuele technieken en bijzonderheden, wat de gitaar een veelzijdig instrument maakt. De docenten van de Muziekschool Tilburg helpen je jouw muzikale repertoire breed te ontwikkelen, of om je juist te specialiseren in een bepaald genre.

Ook buiten het leslokaal.

Wij vinden het belangrijk dat jij je ook ontwikkelt buiten het leslokaal. Wij ondersteunen en begeleiden je dan ook buiten de les. Zo organiseren wij meerdere performances en activiteiten zodat jij je kunt ontwikkelen tot een podiumbeest.

10 % groepskorting. Meteen beginnen.

Je kunt bij de Gitaarles Tilburg direct van start. Schrijf jij je samen in met bijvoorbeeld een vriend, vriendin, familielid of collega dan ontvangen jullie beide 10% korting per les zolang jullie cursist zijn. Schrijf jij je alleen in maar wil je tóch in groepsverband les krijgen, dan stellen wij de beste groep of duo voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles