Het populairste instrument ter wereld.

De piano is een belangrijk instrument in de geschiedenis van de muziek. Van Pop tot Klassiek en van Jazz en Rock, de piano is vrijwel in ieder genre terug te vinden. Van Chopin tot Freddy Mercury en Adele, de piano zal altijd een belangrijk onderdeel blijven uitmaken binnen de muziek. Bovendien is de piano uitermate geschikt om de basisprincipes van de muziek onder de knie te krijgen, en de taal van muziek te leren spreken. De gediplomeerde docenten van de Pianoles TIlburg weten je uitstekend te begeleiden en helpen jou om jouw favoriete composities en liedjes te leren spelen. Of je nu een beginner of gevorderde pianist bent, onze docenten weten elke leerling te helpen in het bereiken van hun muzikale doelen. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en kom je muzikale dromen waarmaken.

De beste gediplomeerde pianodocenten.

Bij de Pianoles Tilburg krijg je uitsluitend les van de beste gediplomeerde pianodocenten. Docenten die met hun brede theoretische en praktische kennis jouw kunnen ondersteunen in het behalen van jouw muzikale doelen. Wij weten dat elke leerling uniek is en hebben daarom een unieke lesmethode ontwikkeld waarin de behoeftes en wensen van elke leerling centraal staan. Op deze wijze kan een cursist zich op zijn of haar eigen manier, binnen het favoriete genre, ontwikkelen en behaal jij binnen korte tijd resultaat.

Van de klassieke meesters tot jouw favoriete popsongs.

Ongeacht welke muzikale ambities je hebt, of welk genre jij graag zou willen leren spelen, de gediplomeerde docenten van de Pianoles Tilburg weten altijd de beste manier te vinden om jou te helpen in het bereiken van je muzikale doelen. Wil jij de composities van de klassieke meesters foutloos kunnen spelen? Of wil jij weten hoe popliedjes in elkaar zitten en gewoon meespelen met je favoriete nummers op de radio? Wil je alles weten over Blues piano? Of Jazz? Het is allemaal mogelijk bij de Pianoles Tilburg.

Ook buiten het leslokaal.

Wij vinden het belangrijk dat jij je ook ontwikkelt buiten het leslokaal. Wij ondersteunen en begeleiden je dan ook buiten de les. Zo organiseren wij meerdere performances en activiteiten zodat jij je kunt ontwikkelen tot een podiumbeest.

10 % groepskorting. Meteen beginnen.

Je kunt bij de Muziekschool Tilburg direct van start. Schrijf jij je samen in met bijvoorbeeld een vriend, vriendin, familielid of collega dan ontvangen jullie beide 10% korting per les zolang jullie cursist zijn. Schrijf jij je alleen in maar wil je tóch in groepsverband les krijgen, dan stellen wij de beste groep of duo voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles