Dé plek voor het ontwikkelen van jouw stem.

Niemand wordt geboren met gouden stembanden. Zingen is wel degelijk iets wat je kunt leren en ontwikkelen. Iedereen kan met de juiste begeleiding zijn of haar stem ontwikkelen. Het is bij zingen erg belangrijk om de stem op de juiste manier wordt gebruikt, zonder de stem te forceren of te beschadigen. Bij de Zangles Tilburg krijg je die juiste begeleiding, of je nu jong of oud bent, een beginnende of juist een professionele vocalist bent. Onze gediplomeerde docenten vinden altijd de beste manier om jouw te helpen met het behalen van jouw muzikale doelen.

De beste gediplomeerde zangdocenten.

Bij de Muziekschool Tilburg krijg je alleen les van de beste gediplomeerde docenten. Docenten die met hun jarenlange theoretische en praktische kennis en ervaringen jouw zo optimaal mogelijk kunnen bijstaan in jouw muzikale ontwikkeling. Met een lesprogramma aangepast aan jouw muzikale wensen is de Zangles Tilburg de juiste plek voor de ontwikkeling van jouw stem.

Haal het beste uit jouw stem.

Geen stoffige lesmethodes maar juist een lesprogramma aangepast aan jouw muzikale wensen. Je leert niet alleen jouw favoriete songs, maar ook de technieken en methodes die achter deze songs schuilgaan. Op deze wijze ontwikkel jij razendsnel jouw stem, en kun jij zo snel mogelijk jouw muzikale doelen behalen. Ook wordt veel aandacht besteedt aan de uitvoering, zo leer je hoe je kan performen op een podium en leer jij je eventuele plankenkoorts overwinnen.

Ook buiten het leslokaal.

Wij vinden het belangrijk dat jij je ook ontwikkelt buiten het leslokaal. Wij ondersteunen en begeleiden je dan ook buiten de les. Zo organiseren wij meerdere performances en activiteiten zodat jij je kunt ontwikkelen tot een podiumbeest.

10 % groepskorting. Meteen beginnen.

Je kunt bij de Zangles Tilburg direct van start. Schrijf jij je samen in met bijvoorbeeld een vriend, vriendin, familielid of collega dan ontvangen jullie beide 10% korting per les zolang jullie cursist zijn. Schrijf jij je alleen in maar wil je tóch in groepsverband les krijgen, dan stellen wij de beste groep of duo voor jou samen. Geef daarom dan ook op in welke groepsvorm jij graag een proefles zou willen volgen.

Volg vandaag nog een gratis proefles.

Volg vandaag nog een gratis proefles en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles